Helsinge Realskole har fået ny hjemmeside

Foto af diverse devices

Helsinge Realskole er i den seneste tid vokset og vokset. Der er blevet udvidet med Børnehave og nu også med Vuggestue.

Derfor kom skolen til Tegnestuen Undertryk, i sensommeren 2019 for at få hjælp til at lave en ny og mere indbydende hjemmeside. Det har vi arbejdet på vinteren over, og i Maj blev der endelig lukket op for det nye site. Undertryk har bidraget med en WordPress installation, og et tema hertil – bygget op fra bunden – så det passer til skolens behov.

Desuden har jeg været på tur af et par gange med kameraet, for at fotografere de mange stemningsbilleder der er placeret rundt omkring på siderne. Dem kan du se når du besøger sitet.

Det var vigtigt for Helsinge Realskole, at kunne skelne mellem de forskellige afdelinger; Skolen, SFO, Børnehaven og Vuggestuen. Det har vi gjort med farver, så alle sider benytter forskellige farver til at fortælle brugeren “hvor man er”.

Designet og den generelle tilrettelæggelse af sitet, er lavet i tæt samarbejde med skolen, og de har nu selv overtaget styringen med siden, og står for alt fremtidig indhold både i tekst og billeder. Derfor var det også vigtigt at lave en så fleksibel en skabelon som muligt, så skolen ikke pludselig står “malet op i et hjørne”

Du kan besøge siden her.

Jeg er ganske godt tilfreds med resultatet. 🙂

Du kan også læse lidt mere om hvilke forskellige typer websites jeg kan tilbyde. Klik her for at læse om WordPress