Privatlivs-politik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://undertryk.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Hvis du vælger at kontakte os via hjemmesidens formular, beholder vi de data du medsender her, for at kunne opretholde en normal kommunikation. Det drejer sig om navn, e-mailadresse og så den besked du vælger at sende med. Disse data bliver opbevaret på ubestemt tid

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Siden her er tilknyttet Google Analytics og indsamler derfor anonyme oplysninger om dit besøg.

Hvem vi deler dine data med

Tegnestuen Undertryk deler ikke din data med andre. På spejderære!

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan altid få udleveret en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Din kontaktinformation

Du kan altid kontakte Undertryk hvis du har spørgsmål

Tegnestuen Undertryk
Helsingevej 67
3230 Græsted

Mobil: 28785678
E-mail: tegnestuen@undertryk.dk