Nyt logo til Egedal Musik- og Kulturskole

Postkort og plakater

I foråret skiftede Egedal Musikskole navn til Egedal Musik- og Kulturskole.

I den forbindelse blev der udskrevet en konkurrence, hvor børn og unge kunne sende deres forslag til et nyt logo ind. Ud af alle disse mange gode forslag, blev 2 logoer udråbt som vinder, og herefter blev det min opgave, at rentegne og tilrette de gode ideer, til et færdigt og brugbart logo.

Det kom der det her ud af. Et logo som jeg synes passer godt ind i det miljø som Egedal Musik- og Kulturskole tilbyder. Et logo som skal signalere musik, kunst, sammenhold, kreativitet og meget, meget mere.

Konkurrencens to logoer havde hvert sit unikke udtryk, og var god kilde til inspirationen til det færdige, rentegnede grafiske udtryk.

I forbindelse med lanceringen, blev der lavet en lille film om baggrunden for logoet, og her kan du se de to forslag som blev præmieret. Desuden kan du nyde undertegnedes vise ord, om hvad et logo skal kunne. (1.32).

Der blev også produceret postkort og plakater, lavet oplæg til t-shirts, kaffekrus, kuglepenne og meget mere.

Sidst men ikke mindst fik Tegnestuen Undertryk også til opgave at lave et par animationer af det nye logo. Til brug i deres filmproduktioner, på de sociale medier osv.

Læs mere om Egedal Musik- og Kulturskole her