Nordic Park website

Sidste efterår blev jeg spurgt om jeg ville give et bud på Nordic Parks nye hjemmeside.

Det sagde jeg naturligvis ja, tak til, og hen over året (lidt forsinket grundet Covid19) fik jeg kodet og designet denne side. I august fik vi så de sidste endelige detaljer på plads, hvor jeg var ude og “skyde” intro-filmen til forsiden af sitet.

Det hele er lavet i WordPress, og temaet er kodet fra bunden, så kunden selv har haft indflydelse på de funktioner der er inkluderet. Blandt andet en eventkalender som Nordic Park selv er fuldstændig herre over, og selv kan redigere – på meget enkel vis – som de kan med resten af siderne.

Siden er naturligvis responsiv, og tilpasser sig selv den enhed du ser den på, uanset om det er på telefon, tablet eller PC.

Hvis du vil se flere eksempler på website som Tegnestuen Undertryk har arbejdet med, så klik her.

Og hvis du vil se Nordic Parks nye hjemmeside, så klik her