Konceptdesign til juleforestilling

Gavefabrikken

Så er det ved at være tid til Gribskov Ungdomsskoles årlige juleforestilling.

For 3. gang i træk, er det mig der har designet det grafiske udtryk – en proces der allerede startede under sidste års forestilling, hvor titlen blev annonceret i programmet. I august blev dette koncept så pudset af, og igen i sidste uge, hvor jeg var i Helsinge Ungdomscenter for at fotografere de medvirkende til plakaten.

Forinden havde jeg et møde med stykkets instruktør Thomas Lykke, der delte sine ideer for hvordan plakaten kunne se ud. På baggrund af det, lavede jeg en hurtig skitse som jeg arbejde ud fra.

Skitsen, plakaten og grafik til de sociale medier kan du se herunder.

Du kan også gå ind og se forestillingen, men køb lige en billet først. Det kan du gøre her